Glassvalg

Våre ulike glassvalg

Hvilke glass du velger er ikke bare avgjørende for et godt innemiljø, det kan også ha stor betydning på strømkostnadene dine! Enten du skal bygge nytt eller restaurere et eldre hus kan det være både nødvendig og svært nyttig å ta en titt på glassvalg.

3-lags glass vindu2-lags glass vindu

1. 3-lags glass

Frekhaug klassisk 3-lags er bygget for å tåle store påkjenninger og tilfredsstiller dagens krav til energi-effektivitet. Vinduet kombinerer lange håndverks-tradisjoner med det siste innen moderne teknologi.

Frekhaug klassisk 3-lags er det perfekte valget for et barskt, vestlandsk klima. Med sin høye isolasjonsevne og solide konstruksjon kan du være trygg på at vinduet holder vind og kulde ute, selv under ekstreme værforhold.

Frekhaug klassisk 3-lags er med på å skape den gode stemningen du ønsker deg enten du er hjemme eller på hytten. Vinduet har ekstra dyp karm og ekstra tykk glasspakke. Både vind- og vanntetthet tilfredsstiller strenge byggekrav. Frekhaug Vinduet leveres med vakre detaljer og et stort utvalg av tilbehør som gjør at vinduet blir en del av interiøret.

Vi anbefaler antidugg for alle 3-lags glass.

Karmdypde

120 mm

Materialer

Laminert/fingerskjøtet furu. Bunnglasslist i aluminium

Overflatebehandling

Vakuumimpregnert og sprøytemalt

Åpningsfunksjoner

Sidehengslet, sidesving, topphengslet, toppstyrt og fastkarm

U-verdi

1-rams: 0.8, 2-rams: 0.84, 3-rams: 0.9

2. 2-lags glass

Et solid vindu som gir optimalt med lysinnslipp. De smale karmene og rammeprofilene gir et autentisk uttrykk, uten å gå på bekostning av kvalitet og det gode håndverket.

Med Frekhaug 2-lags glass får du et fullverdig vindu som en natrulig del av interiøret i din bolig. Alt tilbehør, fargevalg og glassvalg er tilgjengelig.
Frekhaug lagerfører ingen produkter. Hvert eneste vindu blir spesiallaget til ditt prosjekt på mål og spesifikasjoner etter dine ønsker og behov.

Karmdypde

96 mm

Materialer

Laminert/Fingerskjøtet furu. Bunnglasslist i aluminium

Overflatebehandling

Vakuumimpregnert og sprøytemalt

Åpningsfunksjoner

Sidehengslet, sidesving, topphengslet, toppstyrt og fastkarm

U-verdi

1-rams: 1.3, 2-rams: 1.4, 3-rams: 1.45