Åpningfunksjoner

Utforsk åpningsfunksjoner

Frekhaug Vinduet tilbyr en rekke ulike åpningsfunksjoner

Åpningsfunksjoner på vinduene

1. Spesialtilpasset

Vinduer på skreddersøm. Alle våre vinduer lages på mål, med inndeling, hengsling og antall rammer etter ønske. Du kan også kombinere fastkarm og vinduer med ulike åpningsfunksjoner i én og samme karm. Vår spesialitet ligger i våre unike muligheter.

2. Topphengslet

Denne åpningsfunksjonen brukes som regel i kombinasjon med 3- og 6-rams vinduer.

3. Fastkarm

For deg som ikke har behov for å kunne åpne vinduet for lufting. Disse vinduene slipper inn mer lys enn et åpningsvindu. Vinduene blir ofte plassert ved siden av et åpningsvindu eller en balkongdør. Fastkarm kan også kombineres med åpningsvindu i samme karm.

4. Sidehengslet

Det orginale Frekhaug Vinduet i klassisk og tidsriktig utseende, med tradisjonelle hengsler som vises på utsiden. I tillegg kan det, i gitte størrelser, brukes som rømningsvindu.
Dette vinduet er tilpasset en tradisjonell byggestil, med alle de riktige detaljene.

5. Toppstyrt

Brukes kun i flerrams vinduer. Enkle å vaske, trinnløs luftestilling og uten stormkrok. Vinduet har ikke utenpåliggende hengsler.

6. Sidesving

En moderne utgave av det tradisjonelle sidehengslede vinduet. Med sidesving kan rammen vendes, noe som gjør vinduet enkelt å vaske fra innsiden. Skjulte beslag. Dersom bygget har både sidehenglset og sidesving kan det påmonteres hengsler på sidesving-rammen, for å få et helhetlig uttrykk. Kan også bestilles med åpningssperre.